KOM IN 3 STAPPEN MOEITELOOS IN BEWEGING

Wil je wel in beweging komen maar lukt het je niet?

Ik snap dat helemaal! Het valt ook niet mee! 
Gelukkig ben je op deze pagina terecht gekomen
en hoef je het niet alleen te doen! Met mijn ervaring van de afgelopen 30 jaar, waarin ik mensen begeleid naar een gezonde levensstijl, heb ik een online programma ontwikkeld, waarin jij moeiteloos in beweging komt. 

Kom in 3 stappen moeiteloos in beweging!

Z

Je voelt dat je meer beweging wilt toevoegen aan je leven

Z

Je voelt dat je meer ontspanning wilt toevoegen aan je leven

Z

Je opzoek bent naar een gezond ritme, dat past in jouw leven

Je bent bereid in jezelf te investeren, omdat je

Aan het einde van de dag nog energie over wilt hebben

Je jezelf überhaupt energieker wil voelen

Je klaar bent met kleine pijntjes en spanningsklachten

Je bewegen weer als plezierig wilt gaan ervaren

Je wilt het allemaal wel, maar het lukt je niet…

Z

Je hebt al meerdere pogingen gedaan om in beweging te komen

Z

Je kunt je draai niet meer vinden op de sportscholen

Z

Je kunt überhaupt je draai niet meer vinden als het om bewegen gaat

Z

Je ziet er tegenop, omdat je lang niets hebt gedaan

Z

Je bent de gebruiksaanwijzing van je lichaam een beetje kwijt

Z

Je ervaart klachten de erger worden bij bewegen

Z

Je weet niet waar en hoe je moet beginnen

Hoe zou je het vinden als ik je laat zien hoe je in slechts 3 stappen moeiteloos in beweging komt en blijft?

Ik leer je, om te gaan bewegen vanuit behoefte, zodat dat wat je doet resultaat oplevert.

Ik laat je zien, dat je jezelf, in het middelpunt mag zetten zodat je echt kunt gaan luisteren naar dat wat je nodig hebt. 

Je komt erachter wat wel voor jou werkt zodat je oude overtuigingen los kunt laten.

Ik laat je zien hoe jouw brein werkt en hoe je kunt voorkomen dat beperkende gedachten roet in het eten gooit.

Je wordt je bewust van jouw valkuilen, die je niet alleen op de mat, maar ook in het dagelijks leven tegenkomt

Jij mag voor jezelf kiezen en gaan investeren in jezelf

Z

Door per module de ebooks te lezen. Ik heb ze kort en bondig geschreven zonder in te leveren op de informatie die je nodig hebt. (maximaal 10 minuten leesvoer)

Z

Door de opdrachten in de online leeromgeving te doen op een manier die bij jou past (een woord, een zin, een verhaal) Jij beslist hoeveel tijd je hieraan besteedt. Ben je kort van stof, dan is 15 minuten al genoeg.

Z

Door stap voor stap, met de online video-lessen uit de leeromgeving, een thuis-practice op te bouwen. We beginnen met 15 minuten en bouwen dit uit naar 30 minuten. In minimaal 12 weken en maximaal een jaar kun je alle lessen (herhaaldelijk) meedoen op een tijdstip dat jou uitkomt.

Z

Kies je voor het VIP-traject dan ben je, gedurende de eerste 12 weken, welkom om 9 live online zoomlessen mee te doen en gebruik te maken van 1:1 digitale coaching.

Z

Kies je voor het VIP-plus-traject dan heb je ook toegang tot het BiB Online Ledenportaal met meer dan 160 lessen en kun 3 x een 1:1 coach-sessie inboeken. Naar keuze kan deze sessie online of bij mij in de studio.

Hoe zou het zijn als jij

Plezier ervaart in de momenten op je mat
Omdat je dat doet wat bij jouw levensfase past en je vooruitgang ervaart.

Je moeiteloos in je ritme blijft
Omdat je mindset ten opzichte van goed voor jezelf zorgen is veranderd

Makkelijker gezondere keuzes kunt maken
Doordat de momenten op de mat de rest van je doen en laten, in positieve zin, beinvloedt. 

Beter in je vel zit
Doordat je mentale belastbaarheid omhoog gaat en je meer gelukshormonen aanmaakt

Minder (spannings)klachten ervaart
Doordat je je lichaam, fysiek en mentaal, flexibel en sterk houdt en niet over grenzen gaat.

Deelnemster: Vip-Traject
Ik ben enorm blij dat ik deze cursus bij Daniëlle heb gevolgd. Ik had al langer een digitaal abonnement, maar merkte dat ik niet goed in het ritme kwam om regelmatig mijn mat uit te rollen en aan de slag te gaan. Door de inzichten van Daniëlle, zoals wat is je verlangen op langere termijn, word ik steeds bewuster van dat waar ik eigenlijk naar verlang: ontspannen en in het hier en nu zijn in een soepel en sterk lijf.
De lessen, de frequentie, de opbouw van de weekprogramma’s en de kennis van Daniëlle helpen daarbij.  De lessen zijn daarnaast ook heel leuk en Daniëlle heeft gewoon heel veel kennis, die ze deelt tijdens de lessen. Dat vind ik ook super interessant!
Het programma duurt ook precies lang genoeg (12 weken) om een structurele verandering aan te brengen. Ik merk dat ik al soepeler en sterker ben en me beter voel. Dat maakt dat ik er ook vaak naar verlang om een les te doen!  Daarbij helpt het ook dat ik door de cursus nu makkelijker mijn lange termijn verlangen weet aan te boren in plaats van te trappen in mijn valkuilen van geen zin, moe – ik wil op de bank zitten – of te druk 
Catharina Boonstra

Deelneemster: VIP-traject
Ik was begonnen aan de behoefte om mijn conditie te verbeteren en het bewegen meer onderdeel te maken van mijn dagelijks leven. Maar ik had geen idee hoe ik dat zou aanpakken.Toen ik het aanbod van Danielle zag, heb ik mij meteen aangemeld.


In het begin ging het moeizaam en zag ik tegen, met name de pilates-oefeningen op. Toen we eenmaal begonnen waren merkte ik dat het best lukte, als ik maar naar mijn lichaam luisterde, naar mijn grenzen en mijn behoeftes.
De uitleg in het theorieboek hierover hielp daarbij en de oefeningen uit het praktijkboek deed ik ook regelmatig. Geleidelijk aan begon ik het heilzame van bewegen te merken en keek zelfs uit naar de mat!

 
De zoom-lessen waren fijn om het contact met de anderen en Danielle. Het delen van ervaringen stimuleert om door te gaan.
Nu heb ik het bewegen geïntegreerd in mijn dagelijks leven en ga zo weer op de mat voor een pilates-les.
Als je (weer) plezier in het bewegen wil krijgen zou ik deze reeks zeker aanbevelen!
Margriet Boekhoudt - 66 jaar -

Rekening houdend met jouw levensfase

Het programma richt zich op de niet meer zo piep-jonge, druk bezette, ambitieuze vrouw, voor wie sporten en bewust ontspannen niet meer een vanzelfsprekend onderdeel is van haar week.

Het is lastig om in deze fase de tijd voor jezelf te nemen. Er komt van alles op je pad, scheiding, verlies, kinderen die deur uitgaan, ouders die meer zorg nodig hebben. Allerlei uitdagingen die veel energie kosten. Hoe vind je hier de tijd om je mat uit te rollen en je pilates-oefeningen te doen?

Je eigen lijf heeft een andere aanpak nodig dan vroeger. Je hebt sneller pijntjes en overgangsklachten zijn je niet vreemd. Je weet eigenlijk niet meer zo goed wat je aan beweging nodig hebt om je beter te voelen.

In de grote sportscholen kun je je draai niet meer vinden. 

Weer starten vraagt om een andere aanpak

Een veel gemaakte fout is dat je de draad weer op wil pakken waar je gebleven was voor de klad erin kwam. Maar je bent niet meer dezelfde persoon als 10 jaar geleden. Jij bent veranderd en je leven is verandert.

Achter het niet in beweging kunnen komen (blijven) zit meer dan alleen maar geen zin! Het is geen kwestie van jezelf een schop onder te kont geven en niet zeuren! Blijvend in beweging blijven, red je niet op discipline! Het is dus ook helemaal niet erg dat je denkt dat je dat net hebt 😉

Ik help je opnieuw plezier te ervaren in het bewegen. Ik help je uit te vinden wat je nodig hebt en hoe je dit in kunt passen in jouw agenda!

Je mag voor dit verandertraject een jaar uittrekken. Je hebt namelijk een jaar toegang tot alle content.

 

Kies je voor het VIP-traject, dan begeleid ik je de eerste 12 weken intensief. Met de groep, komen we eens per week samen, live online. Thuis mag je zelf aan de slag met de pilates- en ontspannende lessen in de online leeromgeving. Hier zit een rustige opbouw in van 10 naar 30 minuten. Daarnaast vind je verspreid in de 12 online modules tips, opdrachten en kennis, die jou helpen er een live-changing traject van te maken.

Middels digitale coaching houd ik jou scherp en gemotiveerd. Je leert niet alleen de oefeningen uitvoeren, maar ook de achtergrond van pilates en hoe je zelf kunt zorgen voor voldoende motivatie en regelmaat. 

Heb je behoefte aan een intensievere begeleiding, kies dan voor het VIP-plus-traject, waarin je verspreid over het jaar een 1:1 coach-sessie mag boeken. Dit kan online via zoom of bij mij in de studio. Bovendien heb je toegang tot het BiB Online Ledenportaal met meer dan 160 lessen.

Verschillende pakket-onderdelen

online-yoga-lessen-volgen

Online Leeromgeving

 • 12 BiB Pilates-lessen 
 • 12 BiB Ontspanningslessen (Yoga, Meditatie en  Stress Release)
 • Achtergrond informatie over Pilates.
 • Duidelijke uitleg over de juiste lichaamshouding en adem.
 • 12 thema’s die jou coachen naar een leven waarin je moeiteloos je mat op stapt. 
 • Coaching-tools in de vorm van opdrachten en e-books.
 • Een jaar lang onbeperkt toegang tot deze online leeromgeving.

online-lessen-yoga-pilates

Live Online Lessen

 • 10 live online groepslessen van 60 minuten verdeeld over de eerste 12 weken van het jaartraject.
 • De lesintensiteit wordt opgebouwd.
 • Naast Pilates wordt er ook tijd vrij gemaakt voor ontspanningsoefeningen en uitleg.
 • De les wordt gegeven met de camera open, zodat ik gericht aanwijzingen kan geven.
 • Er is een mogelijkheid om vragen te stellen.  
 • De lessen zijn via de terugkijk-link het hele jaar onbeperkt te herhalen. 

online-workshops-pilates-yoga

Digitaal coaching

 • Persoonlijk intake gesprek om jouw direct richting te geven.
 • Hulp bij jouw planning & time-management voor meer structuur en houvast
 • Persoonlijke coaching op jouw valkuilen en behoeften
 • We blikken samen terug op de week en kijken naar jouw succes- en verbeter-momenten

   

  Extra optie: VIP-plus

 • 3 extra 1:1 zoom + toegang tot het BiB Online Ledenportaal

Welk pakket past bij jou?

gezondheid-voeding-gewichtsconsulent-amsterdam
gezondheid-voeding-gewichtsconsulent-amsterdam
gezondheid-voeding-gewichtsconsulent-amsterdam

Wanneer start de eerst volgende groep:

De volgende groep start eind september/ begin oktober. Nadat je je hebt aangemeld via de button, neem ik in de eerste week van september contact met je op.

Over mij

In 1971 ben ik geboren in Amsterdam en woon hier nog steeds samen met mijn man en zoon van 21. Ik ben een stadsmens die ook kan genieten van lange wandelingen in de natuur. 

Naast yoga- en pilatesdocent, ben ik Natuurgeneeskundig Massage Therapeut, Blikopenercoach, Gewichtsconsulent en Holistisch Coach i.o. Ik begeleid al 30 jaar mensen naar een gezonde levensstijl.

Door eigen ervaringen, voel ik voel ontzettend de noodzaak om vrouwen in (voornamelijk) de middelbare leeftijd, te ondersteunen naar een leven met voldoende beweging en ontspanning. Dit is essentieel om tijdens alle fases die we doorgaan, belastbaar en gezond te blijven. De middelbare leeftijd kent veel uitdagingen in de vorm van verlies, rouw en de overgang, om maar iets te noemen. Je weet niet wat er op je pad komt, dus fit zijn is hierin de beste voorbereiding.

Een grote groep vrouwen stopt echer met bewegen zodra de uitdagingen ( denk ook aan tijdgebrek en een lichaam dat verandert) zich aandient. Dit is totaal onnodig!

Het, niet meer thuis voelen, op de sportschool speelt hier ook in mee. Daarom wil ik een plek bieden waar vrouwen zich thuis voelen en de oefeningen aangereikt krijgen die passen bij hun leeftijd en levensfase. Met als gevolg dat ze met plezier hun mat uitrollen en sterker komen te staan in het tijd vrijmaken voor hun eigen welzijn.

Reviews BiB Online Ledenportaal

– Studiolessen en online pakket ‘Yoga’ –

De online lessen zijn erg fijn en er kan gekozen worden uit diverse trainingen. Daan geeft heel prettig en professioneel les, met aandacht voor alle niveaus. Elke keer rol ik met plezier mijn mat uit thuis!.”

Suzan

– Studio- en online lessen ‘Pilates’ –

Al bijna 8 jaar volg ik Pilates bij Daan. Door de persoonlijke en professionele aandacht ga ik er altijd met plezier naar toe. Ook de online lessen voelen heel vertrouwd. Deze juf is een aanrader!

Loes

– Online lessen –

“17 Jaar geleden maakte kennis met de Pilates van Daan. Haar studio is nu te ver weg van mijn huis. Gelukkig er nu de Online Academy waar ik terug kan keren naar de vertrouwde oefeningen, stem, uitleg en betrokkenheid van Daan.”

Iris

Meest gestelde vragen

Ik wil graag nog even overleggen of het programma bij mij past

Dat kan zeker. Je kunt klikken op de button op deze pagina. In een gesprek kunnen we kennismaken en kun jij je vragen stellen.

Ik heb een online lidmaatschap, kan ik dit stop zetten

Als je al een BiB Online lidmaatschap hebt kun je kiezen voor het 1e pakket. Je kunt lidmaatschap niet stopzetten. Bij het samenstellen van jouw schema nemen we de overige online lessen mee in ons planning. Dit is super fijn omdat je het programma zo nog meer op maat kan maken.

Hoe lang duurt een les?

De BiB Pilates video-lessen, die je thuis doet, worden opgebouwd van 10 naar 40 minuten. De extra video-lessen variëren in lengte van 10 tot 20 minuten. De zoomsessies duren 60 minuten.

 

Kan iedereen aan het programma meedoen?

Ja iedereen kan aan het programma meedoen. Ik geef voldoende aanwijzingen zodat iedereen de lessen kan volgen. Bij blessures of beperkingen die kunnen verergeren bij beweging, ontvang je persoonlijk advies.

Kan ik het programma stopzetten?

Nee je kunt het programma niet stopzetten. Je hebt een jaar lang toegang tot alle content. Je kunt binnen dit jaar, het programma zo vaak volgen als je wilt.