Wil jij meer bewegen en starten met yoga of pilates,

 omdat je …

Z

Te weinig beweegt en voelt dat je meer beweging nodig hebt

Z

Meer tijd aan jezelf wilt besteden

Z

Last hebt van stijve spieren en gewrichten

Z

Laag in je energieniveau zit en vaak lusteloos bent

Z

Spanningsklachten ervaart, fysiek of mentaal

Z

Geregeld klachten ervaart aan rug, nek of schouders

Z

Overtollige kilo’s die je in de weg zitten kwijt wilt

Maar denk je?

Ik zou niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen

Ik heb geen puf om ’s avonds nog de deur uit te gaan

Ik ben vast te stijf voor yoga of pilates

Ik weet niet of het wat voor mij is want ik ben geen 18 meer

Een grote yoga- , pilates- of sportschool is niks voor mij

 Dan is het Back in Balans Online Ledenportaal iets voor jou!

BiB richt zich op de vrouw die midden in het leven staat

BiB weet precies wat jij, in de verschillende fases van je leven, nodig hebt

BiB houdt rekening met jouw drukke leven en biedt óók korte lessen aan

Je doet de lessen in je eigen omgeving dus je hoeft de deur niet uit

Het ledenportaal bevat 9 lesvormen en meer dan 115 lessen

BiB helpt je bij het kiezen van de lesvorm(en) die  bij jouw doel passen

Per mail kun je vragen stellen over oefeningen, bijvoorbeeld bij blessures

De wekelijkse motivatiemail helpt je de lessen vol te houden

Je kunt op elk moment starten. Na activering van je lidmaatschap heb je direct toegang tot de video-lessen.

 

Wat levert het je op:

Een beweegplan wat bij jou past
Met het persoonlijke advies, zit er een plan achter je intentie. Dit zorgt ervoor dat je de juiste lesvorm kiest en niet verdwaalt in het lesaanbod.

Een gezonde levensstijl
Door de wekelijkse motivatiemail leer je bewuster te leven. De informatie die ik deel, vergroot je kennis omtrent beweging en lifestyle. Dit helpt je om gezonder keuzes te maken.

Gezonde spieren en gewrichten
Vanuit mijn kennis als Natuurgeneeskundig Massage-therapeut bouw ik de lessen zo op, dat spieren op de juiste manier worden belast en gerekt. Dit houdt spieren gezond en gewrichten mobiel.

Minder spanningsklachten
Door mijn jarenlange lesgeefervaring en therapeutische opleiding weet ik wat de meest voorkomende spanningsklachten zijn. Via verschillende lessen richt ik mij op het verminderen en/of voorkomen van deze klachten.

Een verbeterde lichaamshouding en strakkere spieren
Hoewel elk lichaam goed is zoals het is, is een fittere uitstraling mooi meegenomen. Een verbeterde lichaamshouding en sterkere spieren dragen hieraan bij.

Online begeleiding op maat

Hoewel het BiB Ledenportaal de ónline omgeving is van de Back in Balans studio, is het persoonlijke karakter niet verloren gegaan. Naast het grote aanbod video’s probeer ik jou online zo goed mogelijk te begeleiden. Er is bewust gekozen voor een online lidmaatschap dat elke 3 maanden wordt verlengd. Regelmaat is namelijk de belangrijkste factor van een gezond leven. Een knipperlicht relatie met je yogamat doet je geen goed. We gaan dus minimaal voor 13 weken een relatie met elkaar aan, waarin ik jou de basisingrediënten aanreik die je nodig hebt voor een leven Back in Balans.

We starten samen door te kijken welke lesvorm past bij jouw niveau en doel. En als het even niet gaat, door een blessure, een drukke periode of motivatieproblemen, dan kun je aan de bel trekken. Wanneer je mij mailt, kijken we samen hoe je het kunt aanpakken. Het blijft een uitdaging om tijd te reserveren die je helemaal aan jezelf besteedt. Maar met de juiste motivatie lukt het jou ook!

De wekelijkse stok achter de deur!

Met de wekelijkse motivatiemail houd ik je scherp! Naast de pep-talks, die we allemaal nodig hebben om op de mat te blijven komen, voorzie ik jou van leuke, leerzame informatie. Zo geef ik je informatie over hoe je lichaam werkt en hoe de samenwerking is tussen je body & mind.

Af en toe maken we een uitstapje naar de Oosterse visie met de 5-elementenleer, waar ik bekwaam in ben door mijn werk als Natuurgeneeskundige Yogamassage Therapeut.

Met de tips probeer ik je niet alleen actief te houden, maar laat ik je ook zien dat voldoende ontspanning de basis is van een gezond leefpatroon. Ik nodig je uit te blijven observeren hoe je er voor staat, wat heb je nodig?  En hoe pak je dat aan als je agenda vol staat met ‘verplichtingen’.

Voor ieder moment een andere les:

Pilates

Desk Release

Ashtanga Yoga

Meditatie (voor beginners)

Yin Yoga

Mix&Match
korte sessies

Yoga Flow
beginners & intermediate

Stress Release

Tarieven

gezondheid-voeding-gewichtsconsulent-amsterdam

Hoe het online lesgeven op mijn pad kwam…

In 2016 werd ik door het Yogamagazine Nederland gevraagd een training te maken. Met een knipoog naar de Bootcamp-lessen in het park, werd het Bootcamp Yoga. Dit pakte zo goed uit dat we de lessen zijn gaan opnemen voor een online training. Mijn online avontuur was gestart.

Door het succes van deze training volgde er een groter programma voor YogaTV: Fit met Yoga. Het programma wordt nog steeds verkocht en met regelmaat maak ik onderdeel uit van het deskundigheidspanel van het Yogamagazine.

Toen de lockdown, i.v.m. Covid-19, zich aandiende, had ik voor mijn studioleden, binnen no-time, een video-bibliotheek online staan.

Ik ben super blij dat het mij gelukt is mijn lessen online aan te bieden op een manier die bij mij past. Namelijk met behoud van het persoonlijke karakter.

 

Twee bonusprogramma’s

Leden van het BiB Online Ledenportaal hebben gratis toegang tot twee korte programma’s, zolang als het lidmaatschap loopt.

yoga-studio-amsterdam-lessen

Back in Balans met meditatie

Dit korte programma helpt je om een start te maken met mediteren.

Zeer geschikt voor als je moeite hebt met stilzitten.


Het programma bevat:

  • 2 e-books: starten met mediteren en wandelmeditatie
  • een audio wandelmeditatie
  • een audio meditatie en selfcare
  • een video-les meditatie in beweging

Ter waarde van €9,-

gezondheid-voeding-gewichtsconsulent-amsterdam

Create Your Own Home Retreat

Ben jij toe aan ontspanning, maar heb je geen tijd voor een retreat buiten de deur? Met dit programma ontvang je alle ingrediënten die je nodig hebt om je eigen retreat te organiseren! 


Het programma bevat:

  • E-book Create Your Own Home Retreat
  • Een video-les Stress Release
  • Een video-les Yin & Massage
  • Een video- les  Ontspan
  • Een video- les Meditatie

Ter waarde van €29,-

Reviews Online lessen

– Studiolessen en online pakket ‘Yoga’ –

De online lessen zijn erg fijn en er kan gekozen worden uit diverse trainingen. Daan geeft heel prettig en professioneel les, met aandacht voor alle niveaus. Elke keer rol ik met plezier mijn mat uit thuis!.”

Suzan

– Studio- en online lessen ‘Pilates’ –

Al bijna 8 jaar volg ik Pilates bij Daan. Door de persoonlijke en professionele aandacht ga ik er altijd met plezier naar toe. Ook de online lessen voelen heel vertrouwd. Deze juf is een aanrader!

Loes

– Online lessen –

“17 Jaar geleden maakte kennis met de Pilates van Daan. Haar studio is nu te ver weg van mijn huis. Gelukkig er nu de Online Academy waar ik terug kan keren naar de vertrouwde oefeningen, stem, uitleg en betrokkenheid van Daan.”

Iris

Meest gestelde vragen

Hoeveel lessen moet ik in de week doen om resultaat te bereiken?

Het belangrijkste als je net start met lessen, is dat je de lat niet te hoog ligt. Start met 1 à 2 lessen in de week. Kies de kortere lessen als het je moeite kost om tijd vrij te maken. Liever 2x in de week een korte les, dan 1x in de week een lange les.

Hoe lang duurt een les?

De lessen zijn verschillend in tijdsduur. Ze variëren van 20 tot 55 minuten. Ook zijn er de Mix & Match lessen. Dit zijn sessies van rond de 15 minuten. Je kunt ze los doen, of mixen tot een langere les.

 

Kan iedereen de lessen volgen?

Ja iedereen kan de lessen volgen. De lessen verschillen in niveau van beginners, all levels, tot gevorderd. Heb je een blessure of beperking, dan kun je dit per mail laten weten. Samen kijken we welke lessen je het beste kunt volgen en hoe je oefeningen kunt aanpassen.

Hoe vaak worden er nieuwe lessen toegevoegd?

Met regelmaat worden er nieuwe lessen toegevoegd. In ieder geval eens per maand. De Academie bevat inmiddels meer dan 115 lessen, dus de tijd die ik heb om aan de Academie te werken, gebruik ik ook om verbeteringen aan te brengen, of contact te onderhouden en vragen te beantwoorden. Er staan op dit voldoende lessen in om een jaar lang elke week een andere les te doen. 

 

Kan ik de kaart stopzetten?

Nee je kunt de kaart niet stopzetten. Je kunt per 13 weken je abonnement opzeggen. Dit dien je 2 weken voor de nieuwe betaaltermijn start te doen. Het fijne van een Online Academie is dat je de lessen overal kunt doen! Dus ook als je op vakantie gaat! Is er een blessure of beperking, dan zijn er altijd nog de meditatie-lessen die je kunt doen. Deze werken zeer stress verlagend, iets wat in elke situatie gewenst is.